Ontsmettingswerken

Ontsmettingswerken

Het ontsmetten van uw onderneming, gebouw of installaties kan om verschillende redenen nodig of zelfs verplicht zijn, we denken hierbij aan een ongedierteplaag, besmettingsgevaar of verwaarloosde woningen.

Recent zijn reinigingen ter aanleiding van en ter preventie tot de verspreiding van een epidemische impact zeer relevant gebleken. Group Limas stond paraat om veel publieke ruimtes, bedrijven en school te ontsmetten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Wij zijn 24/7 beschikbaar om preventief en curatief te ontsmetten en dat zowel in ziekenhuizen, horecagelegenheden, private en publieke ruimtes. Maar denk zeker ook aan het ontsmetten van logistieke distributiepunten van de voedingssector.

We zorgen voor een succesvolle ontsmetting van uw locatie door een combinatie van desinfecterende schoonmaak en fogging of vernevelingsservice opdat alle delen van de ruimtes tot in de kleinte hoekjes worden behandeld en geneutraliseerd.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Ontsmettingswerken limas

Geef virussen en bacteriën geen kans!

Virussen, bacteriën, gisten en schimmels zijn water- of luchtgedragen pathologen en kunnen via handen, voorwerpen of contactpunten zoals deurknoppen, toetsenborden en telefoons worden overgedragen.
Op tijd en consequent ontsmetten kan ervoor zorgen dat binnen de ontsmette ruimte de kans op griep, verkoudheden of koorts tot maar liefst 80% wordt verminderd. En dat resulteert dan weer makkelijk tot 46% minder ziekteverzuimen. Voorkomen is beter dan genezen!

Preventie

Wist u dat het ook perfect mogelijk is om preventief te ontsmetten voor een normaal griepseizoen? Wilt u vermijden dat uw personeel loopt te snotteren? Laat ons dan tijdig het gebouw ontsmetten. We kunnen dit altijd buiten de bezettingsuren doen zodat er geen verlies van inkomsten is.
Group Limas ontsmet door middel van een combinatie van desinfecterende schoonmaak, UV-C of vernevelingsservice (ook wel fogging genoemd). We kijken altijd naar een methode die niet schadelijk is voor het milieu. Deze service is zeker ook beschikbaar voor particulieren.

Ontsmettingswerken en preventie

De oplossing voor een veilige omgeving.

Ontsmettingswerken bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

 

UV-C reduceert de verspreiding van Corona

Door een ruimte met UV-C licht te behandelen, voorkom je grotendeels de verspreiding van het coronavirus. De UV-C lampen doden namelijk de micro-organismen want deze absorberen van nature het licht. Zodra het licht binnenin het micro-organisme is, dan worden de DNA-verbindingen verbroken. Het micro-organisme kan zich hierna niet meer vermenigvuldigen en breken af.

UV-C heeft in het verleden al bewezen geholpen bij het bestrijden van watergedragen en luchtgedragen pathogenen zoals Cholera, Hepatitis en Polio. Het kan ook zeer efficiënt worden ingezet voor bacteriële, virale, parasitaire ziektes en schimmels.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook