Kevers

Ongediertebestrijding

Er zijn meer dan een kwart miljoen soorten kevers in de wereld. Als het echt op kevers in huis aankomt, krijg je meestal te maken met drie basisgroepen: kevers die voedingswaren besmetten, stoffen vernietigen of hout kapot maken. De meeste mensen verwarren kevers met kakkerlakken. En ondanks de vele soorten kevers kan je een volwassen kever herkennen aan de vleugels. De voorste vleugels lijken meer op een harde schaal. Verschillende soorten hebben verscheidene kleuren van bruine kevers naar zwarte kevers enzovoort.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Bestrijd kevers met de hulp van Limas hygienics

De bestrijdingsmethode varieert naargelang de soort kever. Ons team start met het grondig inspecteren van je huis om de kevers nauwkeurig te identificeren en de probleemplekken te lokaliseren. Onze professionele ongediertebestrijders stellen voor jou een doeltreffend bestrijdingsplan op om de kevers te verdelgen. Alvorens we starten, leggen we het plan gedetailleerd aan je uit. Limas hygienics in Schelle biedt aan zijn klanten ook opleiding, online monitoring en habitatverkleining aan. Onze job is ervoor te zorgen dat het probleem permanent is opgelost en je raad te geven om toekomstige plagen te vermijden. 

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Waarom kevers bestrijden?

 

  • De huisboktor voedt zich voornamelijk op het zachte hout dat in dakconstructies wordt gebruikt. De structurele schade veroorzaakt door de huisboktor kan snel en gevaarlijk zijn.
  • De larven van de tapijtkever voeden zich met natuurlijke vezels en veren. Ze kunnen aanzienlijke schade aanbrengen aan wol maar ook aan andere stoffen.
  • De powderpost kevers voeden zich met bamboe en hard hout. Ze vallen uw houten voorwerpen aan.
  • Graankevers en bloemkevers zijn een groot probleem in winkels waar ze voedselproducten aanvallen. Ze kunnen enorme schade aanbrengen in bedrijven die aan voedselproductie doen.
  • Junikevers kunnen enorme schade aanbrengen aan landschappen en gazons aangezien ze de graswortels aanvallen.
  • Het iepenhaantje is een keversoort die je bomen kan beschadigen doordat het leeft van hun bladeren.

Kevers in huis zijn een groot probleem in de nazomer en herfst. Dan gaan ze op zoek naar warmere locaties om de koude seizoenen door te komen. Van zodra je ze opmerkt moet je een professional inhuren om kevers te bestrijden.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook