Vogelwering

Waarom zou ik vogelwering laten plaatsen?

Vogels zoeken vaak naar voedsel, beschutting of nestgelegenheid in en rond uw gebouw. Niet alleen zorgen hun uitwerpselen voor overlast en onhygiënische situaties, ook brengen ze vaak ziektes en ongedierte met zich mee. Daarom is het geen slecht idee om vogelwering te laten plaatsen om al die problemen te voorkomen.

Op zoek naar de perfecte oplossing voor ongewenste vogels? Ontdek hoe wij je kunnen helpen zonder gebruik van netten, stekels of rommelige schoonmaak achteraf. Bel ons direct voor een direct werkende oplossing tegen invliegende vogels!

Bescherm zelfs de meest uitdagende plekken onopvallend tegen vogels met onze effectieve methode.

Geen zorgen meer over vogels die binnenvliegen via openstaande deuren – wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Of het nu gaat om kranen, hoogwerkers, machineparken, zonnepanelen, koelsystemen, airconditioning, ventilatie-units, parkeerplaatsen met bomen en meer – wij bieden de oplossing die je zoekt.

Meer informatie nodig? Group Limas is een erkende installateur en we nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie. Voor slechts €9000,00 creëren we 150m² vogelvrije ruimte!

En het beste van alles: profiteer nu nog van onze “no cure no pay” garantie! Neem vandaag nog contact met ons op.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Hoe kunnen onze experts u helpen bij vogelwering?

Onze vogelweringsexperten kennen alle beschikbare technieken en helpen u de beste opties te kiezen voor uw professionele vogelwering. Limas hygienics biedt steeds oplossingen voor uw vogeloverlast die zowel diervriendelijk als efficiënt zijn. Vraag online vrijblijvend een offerte aan!

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook