Mollen

Hoe bestrijden we mollen?

De meeste mensen hebben nog nooit een mol gezien maar zijn wel bekend met de schade die deze beesten aanrichten. Mollen zijn gravende insecteneters met een grijszwarte fluwelen huid, dunne haarloze snuiten en kleine oogjes en oortjes. Buiten het paarseizoen, dat vaak in de lente plaatsvindt, leven mollen op hun eentje. Dat wil zeggen dat het patroon met meerdere tunnels dat je in je tuin ziet het werk kan zijn van slechts één mol. Maar hoe ga je eigenlijk te werk om mollen te verdrijven?

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Afraken van mollen

Het is niet gemakkelijk om mollen te bestrijden. De beste aanpak is er een die verschillende oplossingen combineert. Met een professional werken is de manier om voorgoed van je probleem af te raken.

Van zodra je Limas hygienics in Schelle contacteert is het eerste wat we doen een grondig onderzoek van je tuin om de probleemgebieden te identificeren en de reikwijdte van het probleem te kunnen inschatten. Ons team stelt je dan enkele oplossingen voor om de mollen te bestrijden. We voeren dan een oplossing uit die uit meerdere facetten bestaat om voorgoed jouw probleem op te lossen. Bij Limas hygienics wijken we niet van je zijde tot het probleem volledig is opgelost. Bel ons vandaag op +32 (0) 3298 01 01 of vul ons contactformulier in.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Mollenbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk probleem.

Mollenbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Waarom mollen bestrijden?

De belangrijkste reden om mollen te bestrijden is om de schade te stoppen die ze aan je tuin aanbrengen. Mollen bouwen continu tunnels. Hun tunnels aan de oppervlakte kunnen de wortels van planten aantasten. Molshopen in je tuin kunnen het wandelen en maaien moeilijk maken, wat dan weer het gras kan aantasten. Mettertijd kunnen de tunnels inzakken en dit beschadigt het uitzicht van je gazon.

Waar kan je mollen vinden?

Mollen geven de voorkeur aan vochtige, zandige leemgronden. Ze zijn het meest actief tijdens warme en natte maanden maar ze kunnen het jaar rond overleven onder de grond. Het uitzicht van de molshopen is de belangrijkste indicator van een mollenplaag. Deze hopen bevinden zich aan de ingang of uitgang van de tunnels.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook