Muizen

Hoe bestrijden we muizen?

Muizen in huis zijn een grote last en kunnen voor heel wat ongemak zorgen. Bovendien brengen ze ziektes over en veroorzaken ze schade aan diverse materialen en persoonlijke bezittingen, zoals papier, karton, plastic en hout. Het is dan ook van cruciaal belang om snel en doortastend op te treden en deze knaagdieren te bestrijden om potentiële schade en gevaren te voorkomen, waaronder woningbranden door het knagen aan elektrische kabels. 

Door meteen actie te ondernemen en alle muizen uit je huis te bannen, zorg je voor een veilige en hygiënische omgeving waarin jouw eigendommen en die van je huisgenoten goed beschermd zijn. Wacht dus niet langer en maak van jouw huis, katoor, opslag, kasten, magazijnen, etc. opnieuw aangenaam en veilige plek om opslag te garanderen en te vertoeven!


maak een afspraak

…voor al uw ongediertebestrijding

Hoe herken je een plaag?

Gezien ze zo schuw zijn kan je hun aanwezigheid vaak pas opmerken wanneer het te laat is. De eerste tekenen van een plaag zijn recent geknaag, uitwerpselen en sporen. Je vind muizennesten in beschutte locaties. De muffe geur die muizen voortbrengen kan je ook van hun aanwezigheid op de hoogte brengen.

Huismuizen zijn meestal bruin of grijs met grote ogen en kleine oogjes. Een volwassen muis kan tot 20cm groot worden van hun neus tot het puntje van hun staart. Alhoewel huismuizen zich meestal met granen voeden kunnen ze op bijna alles knagen. Ze kunnen overleven op gemorste vlekken of etensresten. Je huis zeer proper houden is de beste manier om muizen te voorkomen.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Muizenbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk muizenprobleem.

Muizenbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Preventie

  • Openingen dichten is de eerste stap om muizen in je huis of kantoor te voorkomen
  • Een degelijke reiniging helpt muizenplagen te voorkomen. Hou er rekening mee dat muizen op zeer kleine hoeveelheden voedsel kunnen overleven. Je moet je huis proper houden en vrij van voedselresten om dit ongedierte weg te houden.
  • Wanneer je een nieuw huis bouwt, overweeg een muis-veilige constructie. Dit zal je helpen om je huis te vrijwaren van muizen.
  • Vallen en gif kunnen ook handig zijn om muizen te bestrijden.

Oplossingen om muizen te bestrijden

Limas hygienics in Schelle is de professionele partner die je nodig hebt om muizen te verdelgen in je huis of zaak. Onze dienst start met een grondige inspectie om het probleem te identificeren. Dit wordt gevolgd door een oplossing op maat van jouw probleem. Bij ons kan je rekenen op een service die snel en veilig is. Onze diensten zijn discreet en je kan er op rekenen dat er geen schade wordt aangebracht aan je meubelen of eigendom. Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte voor een muizenbestrijding op maat.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook