Zilvervisjes

Hoe bestrijden we franjestaarten?

Franjestaarten of zilvervisjes zijn kleine insecten zonder vleugels. Zijn naam krijgt het van zijn zilverachtige grijze en blauwe kleur, gekoppeld aan het visachtige uitzicht als het beweegt. Het kan een zeer rampzalig ongedierte zijn, zeker als je weet dat het zich vooral voedt met koolhydraten (zoals onder andere zetmeel en suikers).

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Deskundige oplossingen om zilvervisjes te bestrijden

Limas hygienics in Schelle biedt een professionele behandeling aan voor de bestrijding van zilvervisjes. Dit start met een identificatie van de broedplaatsen en de oorzaak van het probleem. Een veelzijdige oplossing op maat wordt dan toegepast. Bij ons kan je rekenen op resultaten. We zijn pas tevreden als u dat bent. Bel ons vandaag op +32 (0) 3298 01 01 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Schade veroorzaakt door zilvervisjes?

  • Door hun voedinsgpatroon bestrijden de meesten mensen zilvervisjes omdat ze de neiging hebben kleding te beschadigen. Ze verteren specifieke kleding die linnen en katoen bevat.
  • Deze insecten kunnen ook aanzienlijke schade aanbrengen aan boeken. Ze voeden zich met de lijm die boeken bijeen houdt. Papier is ook een belangrijke bron van voedsel voor de zilvervisjes.
  • Deze insecten brengen verder schade aan houten meubilair, pleisterwerk, schilderijen, tapijt, enz…

Zilvervisjes geven de voorkeur aan het verblijven in donkere, vochtige plekken zoals kelders, zolders, badkamers en keukens. Om ze effectief te verwijderen kan u best al beginnen met het afsluiten van scheurtjes en gaten in uw dak, muren en vloeren.

Hoe een plaag voorkomen?

De beste manier om een plaag te voorkomen is de zilvervisjes te verdelgen van zodra u ze opmerkt. Geef ze niet de kans om zich voort te planten. Ook moet u uw huis/kantoor proper én vrij van stof en puin houden die de zilvervisjes zouden aantrekken.

Zilvervisjes kunnen overal in huis gevonden worden. Als u ze ergens in huis opmerkt contacteer best een expert om ze zo snel mogelijk te bestrijden. Zilvervisjes worden vaak verward met papiervisjes, die zijn naam te danken heeft aan zijn voorliefde voor papier. Zilvervisjes niet tijdig bestrijden kan leiden tot schade aan papier, behangpapier, platen, boeken en zelfs textiel. Ze zijn een grote overlast in huizen met een uitgebreide collectie oude documenten, bibliotheken en archieven.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook