spinnen & mijten

Hoe bestrijden we spinnen of mijten?

Spinnen of Mijten zijn achtpotige beestjes spinnen die meestal in de herfst je huis binnendringen op zoek naar warmere plekken om de winter door te brengen. Alhoewel sommige soorten zoals de Zwarte Weduwe of Vioolspin in staat zijn om dodelijke beten aan te brengen, zijn de meeste spinnenplagen eerder een last dan een gezondheidsrisico. Desalniettemin moet je spinnen tijdig verwijderen voor ze je hele huis aantasten.

Indien u te maken heeft met Mijten dient u direct in te grijpen want deze kunnen u heel het jaar van de nodige ongemakken voorzien lees hiervoor de pagina Mijten op deze website – klik hier!. 

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Spinnen

Deskundig advies om spinnen te bestrijden

Limas hygienics biedt je de verlangde gemoedsrust bij een inspectie, toezicht en verwijdering van een spinnenplaag. Ons team zal eerst de specifieke spinnensoort identificeren waar je mee te maken hebt. Vervolgens geven we je advies hoe je hen het best kan bestrijden en voorkomen. We sturen je ervaren techniekers om je te helpen met je spinnenprobleem. Ons werk zit er pas op als je huis volledig vrij is van spinnen. Contacteer ons.

Ons eigen labo

Limas hygienics in Schelle beschikt over haar eigen labo waar voortdurend onderzoek wordt gedaan naar evoluties op vlak van ongedierte en toegepaste producten. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn snel ter plaatse en zorgen voor een grondige en duurzame oplossing.

Spinbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk probleem.

Spinbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Waarom spinnen bestrijden?

De huisspin wordt meestal bestreden omwille van de spinnenwebben die ze maakt. Spinnen creëren webben om hun prooi te vangen (meestal andere insecten). Je zou ervan versteld staan hoeveel spinnen kunnen weven als je ze ongemoeid laat. Toch maken ook niet alle spinnen webben.

Een tweede reden om spinnen te bestrijden is omdat sommige onder hen gevaarlijk zijn. Hun beten kunnen pijnlijk zijn. Zwarte Weduwen hebben giftige beten, al zullen ze enkel bijten als ze gestoord of bedreigd worden.

Ook al eten spinnen andere insecten, toch is dit geen reden om ze in huis te houden. Je dient ze allemaal te verwijderen, zeker als je bang bent van spinnen.

Tips om spinnen te verwijderen

De beste manier om een spinnenplaag te voorkomen is hun voedselbronnen te beperken. Dit houdt in dat je andere insecten uit je huis verwijdert zoals pissebedden, vliegen, muggen, kakkerlakken en andere insecten. Ook dit kan je best doen:

  • Stofzuig je huis geregeld in afgelegen plekjes zoals onder of achter kasten, meubels en werkbladen.
  • Spinnenwebben verwijderen zal spinnen ook tegenhouden om zich verder te nestelen in je huis.
  • Vul spleten en openingen in muren, deuren en ramen om spinnen buiten te houden.
  • Elimineer alle plekken waar ze kunnen schuilen zoals bladermanden, stapels brandhout en rommel in het algemeen.
 

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook