Skip to content

Sanernig

Professionele Ontstoppingsdienst en Rioleringswerken door Limas Hygienics

Limas hygienics biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van ontstopping, rioleringswerken, onderzoek, putwerken en ruimwerken. Wij zijn uw betrouwbare partner voor snelle en effectieve oplossingen voor elk probleem met uw afvoersystemen.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Waarom Kiezen Voor Onze Diensten?

  1. Snelle Respons: Bij Limas Hygienics begrijpen we dat een verstopte afvoer of riolering een onmiddellijke oplossing vereist. Daarom staan we 24/7 paraat om uw probleem snel en efficiënt aan te pakken.

  2. Geavanceerde Technologie: Ons team maakt gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om verstoppingen op te sporen en te verhelpen. Met geavanceerde camera-inspecties en hogedrukreinigingstechnieken kunnen we zelfs de meest hardnekkige verstoppingen aan.

  3. Grondig Onderzoek: Voordat we aan de slag gaan, voeren we een grondig onderzoek uit om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Op basis van onze bevindingen stellen we een op maat gemaakt plan op om het probleem effectief aan te pakken.

  4. Professionele Putwerken: Onze putwerken omvatten alles, van reiniging tot onderhoud en reparatie van septische putten, vetvangers en andere afvoerputten. We zorgen ervoor dat uw putten efficiënt blijven functioneren en verstoppingen voorkomen worden.

  5. Ruimwerken: Naast ontstoppings- en rioleringsdiensten bieden we ook ruimwerken aan. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of openbare ruimte, wij zorgen voor een grondige en professionele reiniging van elk oppervlak.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP

Heeft u last van een verstopte afvoer, problemen met uw riolering of behoefte aan professionele putwerken of ruimwerken? Neem dan vandaag nog contact op met Limas Hygienics voor een snelle en betrouwbare oplossing. Ons team staat voor u klaar om uw afvoersystemen weer optimaal te laten functioneren.

Vertrouw op Limas Hygienics voor al uw ontstoppings-, riolerings-, put- en ruimingsbehoeften. Wij zijn uw partner voor een schone en gezonde omgeving.

 

Wij ruimen alles tot in de puntjes.

 

Oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Ontstoppingsdienst

Rioleringswerken

Onderzoek

Putwerken

Ruimdienst

Anderen bekeken ook

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

SCHIMMELBESTRIJDING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

DIEPTEREINIGING

Limas hygienics_nieuw groen_grijs

ONTSMETTINGSWERKEN

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte