Muggen

HOE BESTRIJDEN WE MUGGEN?

Muggen zijn kleine vliegjes die gekenmerkt worden door hun harige en grote ovalen vleugels alsook door hun prominente voelsprieten. Wanneer ze geplet worden laten ze poederachtige vlekken na. Deze vliegjes zijn ook gekend als rioolvliegjes, filtervliegjes, motvliegjes of gootsteenvliegjes. Alhoewel ze soms nuttig kunnen zijn bij het doorprikken van dik slijm en ophopingen in de riool, moet je muggen toch bestrijden omdat ze voor overlast kunnen zorgen als hun populatie toeneemt.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte, zullen onze experts op zoek gaan naar de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier om het probleem aan te pakken. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie is ook belangrijk

Het bestrijden van ongedierte gaat niet alleen om het verwijderen van het ongedierte, het is ook belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Wij zorgen er daarom ook voor dat we preventiemaatregelen nemen zodat u zeker bent van een blijvend resultaat.

Professionele oplossingen om muggen te bestrijden

Wanneer je te maken krijgt met een plaag van muggen heb je een professionele ongediertebestrijder nodig met de nodige ervaring en kennis om het probleem aan te pakken. Limas hygienics in Schelle biedt gepersonaliseerde oplossingen om muggen voor eens en voor altijd te verwijderen. De service begint met de inspectie van je eigendom om probleemgebieden te lokaliseren en de onderliggende oorzaak te identificeren. Dit wordt gevolgd door een bestrijdingsplan op maat. Onze experts geven je ook raad om toekomstige plagen van muggen te voorkomen. Contacteer ons. Wij geven u graag meer details.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Waar kan je ze vinden?

Deze vliegjes voeden zich met organisch materiaal en rioolwater. Je vindt ze meestal in de keuken, keldermuren of badkamers. Muggen zijn ‘s nachts actiever. Ze leggen hun eitjes overal rondom ontbonden organisch materiaal en in het bijzonder in de riool. In gunstige omstandigheden kan een volledige generatie zich in een week voltrekken, al is het vaker in 2 à 3 weken.

Je zal hun larven niet opmerken omdat deze zich bevinden in de slijmerige laag van afvoergoten. Door hun snelle broedtijd is overlast van muggen veelvoorkomend.

muggen bestrijden

Alhoewel ze leven en kweken in vervuild, ondiep water zijn muggen toch niet gekend als ziekteverspreiders. Ook bijten ze niet. Ze helpen verstoppingen in rioolleidingen voorkomen door organisch materiaal af te breken. Toch is dit geen reden om muggen niet te bestrijden.

Hoe een plaag voorkomen?

Om muggen te bestrijden zou je focus moeten liggen op het verwijderen van broedplaatsen.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook