Dieptereiniging

Dieptereining van uw keuken, grootkeuken, equipment, koelingeN, bereidingstafels, werkgerei en nog veel meer...

Dieptereiniging van grootkeukens is een essentiële en gespecialiseerde vorm van reiniging die een integraal onderdeel vormt van het onderhoudsproces van commerciële keukens. Bij Limas hygienics Team 360° streven we ernaar om verder te gaan dan alleen oppervlakkige reiniging en om een grondige reiniging te bieden die alle aspecten van uw grootkeuken omvat. Ons toegewijde team is getraind en uitgerust om vet, vuil en voedselresten effectief te verwijderen, niet alleen van zichtbare oppervlakken, maar ook van moeilijk bereikbare plaatsen zoals leidingen, koppelstukken en andere verborgen gebieden waar zich vuil kan ophopen.

Door onze uitgebreide dieptereinigingsprocedure worden alle onderdelen van uw grootkeuken zorgvuldig gedemonteerd, grondig gereinigd en vervolgens weer correct gemonteerd. Dit zorgt niet alleen voor een hygiënische omgeving, maar ook voor een optimale werking van uw keukenapparatuur op lange termijn.

Naast het bieden van een dieptereinigingsservice, werken wij graag samen met onze klanten om een onderhoudsplan op te stellen dat voldoet aan hun specifieke behoeften en vereisten. Of het nu gaat om regelmatige schoonmaakbeurten, periodiek onderhoud of het voldoen aan wettelijke normen en voorschriften zoals HACCP, BRC of FSSC, ons team staat klaar om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat uw grootkeuken altijd schoon, veilig en operationeel is.

Bij Limas hygienics Team 360° streven we naar een partnerschap met onze klanten, waarbij we niet alleen reinigingsdiensten leveren, maar ook advies en expertise bieden om ervoor te zorgen dat hun grootkeukens voldoen aan de hoogste normen van hygiëne en voedselveiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het handhaven van een schone en gezonde grootkeuken omgeving.

 

Wij zorgen voor:

  •     Een volledige dieptereiniging van je dampkap leidingen en motoren.
  •     Certificaat met volledig detail
  •     Onderhoud zonder zorgen met een plan.
  •     Vraag naar onze voorwaarden.
  •     Limas hygienics team 360° komen u graag uitleggen welke voordelen u kunt genieten

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Sanitaire ruimtes

Schone en frisse sanitaire voorzieningen, zoals toiletgroepen en doucheruimtes, zijn van essentieel belang voor ieder bedrijf. Daarom is het raadzaam om niet alleen het dagelijkse onderhoud uit te voeren, maar ook periodiek een grondige dieptereiniging te laten uitvoeren door de experts van Group Limas | Limas hygienics. Het dagelijkse onderhoud richt zich vaak alleen op de oppervlakken die zichtbaar zijn, maar een dieptereiniging zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken grondig worden gereinigd. Op deze manier blijven uw sanitaire voorzieningen het hele jaar door technisch en hygiënisch in topconditie.

Group Limas | Limas hygienics is uw betrouwbare partner voor het reinigen en onderhouden van uw sanitaire voorzieningen, zodat u en uw werknemers altijd kunnen genieten van een schone en goed onderhouden omgeving.

Naast het reinigen bieden wij ook 24/7 technisch onderhoud aan, wat bijdraagt aan een langere levensduur van uw sanitaire installaties.

Door te kiezen voor Group Limas | Limas hygienics profiteert u van diverse voordelen voor uw gehele bedrijf.

Wanneer u kiest voor een dieptereiniging van het sanitair in uw bedrijf, gaat ons team grondig te werk. Ze demonteren de sanitaire onderdelen, verhelpen verstoppingen en verwijderen opgehoopt organisch en anorganisch vuil, zoals urinezuren, kalk, huidschilfers en corrosie.

We hanteren een duurzame aanpak en desinfecteren uw installaties alleen met wettelijk toegestane, zeer effectieve desinfectiemiddelen. Tijdens het reinigingsproces van uw sanitaire voorzieningen bestrijden we ook schimmelvorming, bijvoorbeeld in douches, door middel van een aparte schimmelbehandeling en/of reiniging van de siliconen. Daarnaast kunnen we onderzoeken waar schimmelvorming optreedt en welke soorten schimmels aanwezig zijn, zodat we gericht kunnen handelen.

Dit alles valt onder de dieptereiniging van het sanitair, evenals het afstellen van stortbakken en drukspoelers. Met onze uitgebreide dienstverlening zorgen wij Group limas | Limas hygienics ervoor dat uw sanitaire voorzieningen altijd in optimale conditie verkeren.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook