Vlooien

Vlooienbestrijding

Last van vlooien in huis, in uw onderneming of in uw bedrijf? Dan moet u deze snel en vakkundig bestrijden. Bij Limas Group kunt u terecht voor zowel fysische als chemische methodes bij het bestrijden van vlooien. Zo maken we er effectief komaf mee. Een gepersonaliseerd plan maakt uw omgeving snel, betaalbaar en langdurig vrij van vlooien.

Onze aanpak?

Wij pakken de vlooien aan met een doordachte strategie. Wij zorgen voor een aanpak in en rond het huis/het bedrijf. Zo dammen we de vlooienplaag in en zuiveren we de omgeving. Van vlooien bent u definitief verlost.

Meer dan enkel bestrijden
Verdelgen van vlooien is één ding, maar we helpen u ook preventief. Bovendien vertellen we u hoe u kan voorkomen dat vlooien weer opduiken. We staan u met raad en daad bij.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Vlooien bestrijden

Vlooienbeten als startpunt

Typische vlooienbeten kondigen meestal een vlooienplaag aan. De beten blijven klein en vormen rode bultjes rond de beet. Ze komen vaak voor in groepjes van 3 of 4. Last van vlooienbeten? Wacht niet te lang, maar schakel ons in. Voor u het weet zit u met een enorme plaag. Meestal komen ze voor op benen en voeten, maar ook huisdieren kunnen er last van hebben of ze meebrengen …

Vlooienbeten jeuken, maar ze kunnen ook secundaire bacteriële infecties met zich meebrengen. Dat merk je aan blaren met witte puntjes. Zeker bij huisdieren kunnen vlooien ernstige gevolgen hebben.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook