Vliegen

Hoe bestrijden we vliegen

Er zijn ongeveer 120.000 soorten vliegen in de wereld. Ze komt voor in verschillende maten en kleuren. Gemiddeld hebben vliegen een levensduur van 15 tot 30 dagen en gedurende hun korte leven nemen ze verscheidene vormen aan. De babyvliegjes zijn gekend als larven of maden. Een vrouwtje kan 5 tot 6 worpen doen van telkens 75 tot 100 eitjes. Om vliegen efficiënt te bestrijden is het van belang dat je hun manieren doorgrond. Verschillende vliegen hebben verschillende gewoontes. De huisvlieg heeft geen tanden, waardoor het van zijn mond gebruik maakt om vloeibaar eten te absorberen. Vast voedsel zetten ze om in vloeistof door erop te braken of speken. Meestal voedt de huisvlieg zich op rottend organisch materiaal. Fruitvliegjes voeden zich met fruit en groenten.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Vliegen bestrijden in huis

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Professionele oplossingen voor de bestrijding van vliegen door Limas hygienics

Bij Limas hygienics hebben we een team professionele experts die de nodige kennis, ervaring en middelen hebben om vliegen te bestrijden. Je kan op ons rekenen voor een gepersonaliseerd bestrijdingsplan voor vliegenbestrijding. Ons team start met je eigendom grondig te inspecteren en je milieuvriendelijke tips te geven om vliegen te voorkomen en bestrijden. We werken met bewezen oplossingen om je huis volledig vrij te maken van vliegen. Contacteer ons voor meer informatie of om een vrijblijvende aan te vragen.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Hoe gevaarlijk kunnen vliegen zijn?

Vliegen, en meer specifiek de huisvliegen, kunnen gevaarlijk zijn indien je geen vliegenbestrijding overweegt. De vrouwtjes leggen hun eitjes op rottend organisch materiaal zoals uitwerpselen en dierenkadavers. Hierna kunnen ze overdraagbare ziektes dragen omdat de ziektekiemen zich op hun lichaam vastzetten. Huisvliegen kunnen verscheidene ziektes met zich meedragen zoals cholera, tyfus, dysenterie, anthrax, tuberculose en salmonella. Ook staan ze ervoor gekend de eitjes van parasitaire wormen te verspreiden.

Schade veroorzaakt door vliegen

De grootste schade die vliegen aanrichten is verbonden met het verspreiden van ziektes. Dit komt voor wanneer ze op voedsel of water lopen of eitjes leggen op het voedsel. Een andere belangrijke schade is de besmetting van eten. Zoals hierboven reeds vermeld bezoeken vliegen vaak onreine plekken en dragen ze veel vuil met zich mee. Wanneer ze over voedsel kruipen verhoogt het risico op besmetting.

Wat trekt vliegen aan?

De eerste raad om vliegen te bestrijden is preventie. Naast het afsluiten van toegangswegen, moet je ook weten wat hen het huis in lokt. Vliegen worden vaak aangetrokken door:

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook