Knaagdieren

Hoe bestrijden we knaagdieren?

Rodenticiden zijn pesticiden waarmee we knaagdieren zoals ratten en muizen bestrijden. In de volksmond zijn rodenticiden ook wel gekend als muizenvergif en rattenvergif. Muizen- en rattengif zijn zwaar giftige stoffen voor zowel mens als andere zoogdieren. Het is belangrijk dat deze stoffen volgens de juiste voorschriften worden gebruikt.

We raden dan ook aan om niet zelf deze knaagdieren te bestrijden maar onze ervaren experts in huis te halen om het ongedierte op een efficiënte én correcte manier te bestrijden.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Hoe kunnen onze experts helpen met het knaagdierprobleem?

ze experts adviseren u graag over de bestrijding van knaagdierproblemen. We trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten. Indien het om grote of extreme uitbraken gaat, zetten we zeker de nodige middelen in om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Knaagdierbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk probleem.

Knaagdierbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook