Skip to content

LIMAS HYGIENICS

Wij 
beschermen 
onderhouden 
beheren 
bouwen 
uw omgeving

Limas hygienics

Limas hygienics realiseert voor u een optimale en duurzame omgeving, door het leveren van professionele diensten op de domeinen gezondheid, hygiëne, ecologie en milieu.

Wij beschermen U en verbeteren uw gebouw en haar omgeving.

Onze expertises bevinden zich op de domeinen van ongedierte, plagen, ontsmetting, sanering, houtaantasters zoals houtworm en  boktor. schimmels en zwammen dit samen met habitat verbeteringen om duurzaam te kunnen handelen betreffende optimaal beheer van  fauna en flora.

Klanten in 4 landen gingen u voor
99

Onze diensten

Onze medewerkers en experten staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening waarbij het principe van customise & supervise de rode draad in onze organisatie vormt.

Hoe gaan we te werk?

De actuele situatie wordt bekeken waardoor wij inzicht krijgen in de mogelijke problematiek.

De combinatie van het bekomen inzicht, onze expertises, omgevingsfactoren en uw noden en wensen, dienen als basis voor het opstellen van het implementatieplan.

De vooropgestelde strategie en plan door onze experts worden ter uitvoering uitgerold.

Tijdens de gehele procedure worden alle stappen gestuurd en opgevolgd door onze experts.

Na de uitvoering van de vooropgestelde uitvoering houdt het voor Limas niet op. Onze klanten kunnen op ons rekenen 24-7. Want uw omgeving is belangrijk.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Hoe we dat doen

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Tijdkritisch

Onze experts staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar. Op die manier kunnen we in een korte tijdspanne de nodige diagnose stellen om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken en op te lossen.

Vakkundig

Niet alleen staan onze experts steeds voor u klaar, maar gebruiken zij ook steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen en dat in lijn met de nieuwste methodieken en regelgevingen.

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing.

Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit.

Wij zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.

REKEN 24/7 OP ONS

Totaalleverancier

24/7

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte