Preventie & advisering

Wat houdt preventie en advisering in?

Wanneer u last heeft van ongedierte wilt u er uiteraard zo snel mogelijk vanaf maar u wilt ook vermijden dat het ongedierte zijn weg terugvindt naar uw gebouw. Daarom bestrijden onze experts niet enkel het ongedierte maar geven ze u ook advies en handige tips om het ongedierte weg te houden.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Group Limas - Limas hygienics - Limas facilities - Limas @home - Limas energetics

Wat doet onze ongediertebestrijdingsdienst voor u?

Iedereen wil ongedierte vermijden rondom hun omgeving. Onze experts bij Limas hygienics weten als geen ander op welke dingen u moet letten als u ongedierte wilt vermijden. Onze ongedierte preventiedienst geeft u vele handige tips en stellen u een plan voor om het ongedierte te slim af te zijn.

We zijn zowel actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven.

Hoe we dat doen?

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen en staan met ons gecertifieerd team klaar om U met onze dienstverlening te voorzien van een optimale en duurzame omgeving.

Omdat verschillende omgevingsfactoren belangrijk zijn is het een sterk voordeel dat Limas hygienics een beroep kan doen op de verschillende expertises binnen de Group, op deze manier kunnen wij zorgen voor een totaaloplossing. Wij hebben als doel om onze klanten te laten vertoeven in een aangename omgeving waarin er respect is voor hygiëne, gezondheid, veiligheid, milieu en esthetiek. Wij garanderen flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit.

Wij zijn er voor U, want uw omgeving is belangrijk, U wilt er immers op een aangename manier vertoeven.

Welke principes streven we na?

Engineering Facilityship

Waardecreatie door toepassing van het principe ‘customise & supervise’. Daarbij staan kernwaarden als continuous improvement en optimalisatie centraal.

Facilitysolving

We leveren diverse ondersteunende diensten en producten die essentieel zijn voor een goede werking van de bedrijfsprocessen, maar niet eigen aan de core business van onze klanten. We leveren oplossingen voor alle mogelijke courante en niet-courante vraagstukken in een bedrijfsomgeving.

Tijdkritische service

Moet u dringend een dienst laten uitvoeren? Heeft u bijvoorbeeld een feest in uw restaurant en heeft u plots last van plaagdieren, electro valt uit, dak is lek en/of andere problemen? Contacteer dan direct onze specialisten. Zij staan 365 dagen, 24 uur per dag voor u klaar en bieden u een snelle en goede service onder een strakke deadline.

Onze supportmedewerkers proberen u steeds zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen met uw vragen of problemen.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook