Skip to content

Houtborende insecten

Last van houtworm?

Houtborende insecten zoals houtworm zijn een plaag voor uw meubilair of houten balken. Ze tasten hout razendsnel aan en verpulveren houten constructies. Deze beestjes zo snel mogelijk bestrijden is dan ook de opdracht. Bij Group Limas pakken we houtwormen op een doeltreffende en betaalbare manier aan.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Kennis van zaken

Houtwormen, boktor, spinthoutkever of een knaagkever: ze hebben geen geheimen voor ons. Wij halen ze uit uw hout en lossen uw probleem op. Hierbij werken we met duurzame en ecologische middelen, om de impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. In geen tijd bent u verlost van het ongedierte. Zowel woningen als kantoren verlossen we van houtwormen. En weet: onze offertes zijn steeds messcherp en vrijblijvend.

Wij geven de nodige tips

Preventief kunt u houtworm voorkomen. Wij geven u de nodige tips, zodat houtwormen en andere houtborende insecten geen kans meer krijgen. Uw hout preventief door ons laten behandelen. Ook dat is perfect mogelijk.

Houtwormbestrijding en preventie

Een oplossing voor elk probleem.

Houtwormbestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Wanneer moet ik Group Limas laten ingrijpen?

Geconfronteerd met gaten in uw houten balken, meubelen of last van een knagend geluid? Huisboktor valt zo te herkennen, maar vaak zie je zo ook kleine witte wormpjes in het hout. Contacteer ons om deze houtwormen te bestrijden. Ze verspreiden zich razendsnel en kunnen de draagkracht aantasten met gevaarlijke situaties tot gevolg. Tijdig ingrijpen bespaart u een nieuwe constructie en heel wat kosten.

Maak komaf met houtborende insecten

Last van houtworm, huisbokter, knaagkever, spinthoutkever of memel? Neem contact met ons op en onze experts komen een kijkje nemen. Wij bezorgen u vervolgens een vrijblijvende offerte en garanderen een duurzame oplossing.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.