Fauna & flora

Fauna & Flora

Wij realiseren uw eigen stukje natuur met enkel voordelen.

Door ervaring van onze andere diensten van de Group zoals groenvoorziening, tuinonderhoud en bouwkundige aspecten kunnen wij uw droom waarmaken met uw eigen stukje natuur.

Wij ontzorgen U, van het geven van advies en opstellen van een plan tot uitvoering en onderhoud.

Dankzij de diverse expertises binnen de Group, kunnen wij een totaaloplossing bieden. Wij realiseren uw eigen stukje natuur met enkel voordelen.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Biodiversiteit

Elke soort telt! Biodiversiteit is een soort levensverzekering!

Het staat voor de hele verscheidenheid aan levensvormen, genen en ecosystemen op onze planeet.

Limas probeert samen met U zo veel als mogelijk van deze diversiteit veilig te stellen gezien ecosystemen enkel functioneren indien de soorten waaruit ze bestaan in een juiste toestand aanwezig zijn.

Hoe diverser de natuur is, hoe beter deze bestand is tegen ernstige problemen als klimaatverandering.

Wij stellen een diagnose op uw omgeving, maken een plan om dat vervolgens om te zetten in de praktijk.

Wij trachten op deze manier een ideale symbiose op te zetten tussen alle levensvormen binnen een bedrijf of particuliere omgeving.

Gezien de verschillende expertises binnen de Group kunnen wij U ondersteunen van het opstellen van een diagnose tot uitvoering.

Groen – daken – gevels – wanden – paden – opritten

Groendaken, groengevels, verticale tuinen en unieke moswanden zijn niet alleen mooimilieuvriendelijk en duurzaam, ze bieden tevens tal van andere voordelen:

  • Een originele manier van geluidsisolatie
  • Thermisch effect – Verkoeling in steden en gebouwen
  • Milie – biodiversiteit, zuurstof en fijnstof
  • Verhogen waarde vastgoed
  • Verbeteren van Imago & genot
  • Verhogen levensduur van daken

Door uw gebouw te voorzien van slimme gevels een verticaal bos of verticale tuin, draagt U mee bij tot het gezond maken van uw omgeving. Zo zijn steden en dorpen plekken waar er meer fauna & flora kan gerealiseerd worden. 

Limas realiseert uw groendak, groengevel of verticale tuin naar keuze, van extensieve en semi extensieve, tot intensieve groendaken waarbij er rekening gehouden wordt met uw wensen, structurele mogelijkheden en budget.

Wij ontzorgen U,  van het geven van advies en opstellen van een plan tot uitvoering  en onderhoud.  Dankzij de diverse expertises binnen de Group, kunnen wij een totaaloplossing bieden.  Wij realiseren uw eigen stukje natuur met enkel voordelen zoals verlaging van de ecologische voetafdruk.

Sedum

Basis
Vetplanten

Kruiden

Combinatie sedum
Biodivers

Natuur

Biodiversiteit
Ecologisch

Urban Farming

Groenten kweek
Onderhoud

Ontmossen – reinigen van daken

Om een goede levensduur te verzekeren van uw dak, zonnepanelen, dakgoten en terrassen en nevenschade te beperken kunnen deze best een onderhoudsbeurt gebruiken.

Elk dag zijn deze onderhevig aan slijtage door zonneschijn en zure regen. Mos op het dak kan leiden tot barsten in leien en dakpannen. Niet alleen het voorzien van onderhoud is belangrijk, maar tevens een goede voorbereiding en manier van uitvoering is noodzakelijk om uw deze elementen in goede staat te houden.

Limas beschikt hiervoor over de nodige expertise en past enkel oplossingen toe welke duurzaam zijn, zodat dit ten goede komt van zowel uw dak, terras, zonnepanelen als het milieu.

Wij verwijderen niet alleen mos of aanslag maar brengen vervolgens ook een preventieve antimoslaag aan zodat onder andere uw dak enkele jaren beschermd is.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook