Schimmels & Zwammen

Bestrijding van schimmels en zwammen

Een goede bestrijding is noodzakelijk wanneer u last heeft van zwammen of schimmels in uw huis of kantoor. Deze organismen beschadigen namelijk uw gebouw, maar zijn ook een niet te onderschatten gezondheidsrisico. Reken daarom op de professionele hulp van Group Limas. Wij komen de zwam of schimmel professioneel verwijderen met zo min mogelijk kosten voor u. Groep Limas kan U van de juiste oplossing voorzien omdat het over meer expertises beschikt dan enkel en alleen het verwijderen van schimmels.

Laat het duidelijk zijn dat waar er schimmels zijn, er een vochtprobleem is, en net daar reikt ook de expertise van Limas om niet alleen uw schimmel te verwijderen maar tevens ook de oorzaak in kaart te brengen, te analyseren en vervolgens ook op te lossen. Net dat maakt Limas op dit vlak onderscheidend.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Zwarte schimmel verwijderen

Wat zijn schimmels of zwammen en waarom is bestrijding nodig?

Schimmels of zwammen zijn zeer kleine organismen die nauw verwant zijn aan paddenstoelen. U vindt ze in allerlei kleuren en vormen. Ze planten zich voort via sporen die door de wind worden verspreid. Ze hebben vocht nodig om te overleven. Daarom vindt u ze vaak in vochtige ruimtes terug, veelal op hout en in muren. Zij ogen niet alleen onhygiënisch, zorgen vaak voor een muffe geur, maar vormen een gevaar voor de gezondheid en veroorzaken schade, gaande van het indringen in poreuze materialen als pleisterwerk op muren, tot het veroorzaken van houtrot, wat dan weer de draagkracht van de constructie in het gedrang brengt.. Daarom is een juiste en tijdige bestrijding essentieel. Group Limas is zeer ervaren in het schimmel- en zwamvrij maken in badkamers, magazijnen, kelders of andere ruimtes.

Schimmels- en zwambestrijding en preventie

Een oplossing voor elk probleem.

Schimmels- en zwambestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Hoe kan u zelf schimmels vermijden?

Voorkomen is beter dan genezen. Vermijd daarom kosten voor het verwijderen van zwam of schimmel in uw gebouw door een aantal zaken in acht te nemen en de groei van deze organismen te voorkomen. Vocht is één van de belangrijkste factoren waardoor schimmels ontstaan. Beperk dus steeds de vochtigheid van uw ruimtes tot een minimum door:

Wat te doen als u last heeft van schimmels?

Trachten te beperken dat deze zich verder manifesteren en de nodige acties zodat deze geen gevaar kunnen vormen voor uw gezondheid of gebouw.

Bij verwijdering de nodige veiligheidsmaatregelen nemen voor U als persoon en tevens ter voorkoming van verdere verspreiding in het gebouw. Aan te raden valt om een specialist als Limas te benaderen om dit voor U te verzorgen.

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook