Skip to content

Mieren

Hoe bestrijden we mieren?

Mieren zijn ongedierte die vaak en hardnekkig voorkomen in en rond gebouwen. Alhoewel ze klein zijn kunnen ze toch erg irritant zijn omdat ze eten besmetten, structurele schade aanbrengen door het uithollen van houten constructies en storende mierenhopen bouwen. Sommige soorten zoals de vuurmieren kunnen ook pijnlijk steken. Dit zijn nog maar enkele van de redenen waarom we deze beestjes moeten bestrijden.

Wij zorgen voor uw omgeving

Maak een afspraak voor al uw ongediertebestrijding

+32(0)3 298 01 01

Wat houdt ongediertebestrijding in?

Wanneer u last heeft van ongedierte zoeken onze experts naar de meest efficiënte én milieuvriendelijke manier om het ongedierteprobleem aan te pakken. Zo bent u zeker dat u snel verlost bent van het probleem op een veilige manier.

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Mieren bestrijden met de hulp van Limas hygienics

Als een koploper in ongediertebestrijding, heeft Limas hygienics in Schelle een team samengesteld van hoogopgeleide en ervaren verdelgers die helpen elk ongediertepobleem te bestrijden. Het team gebruikt methodes die veilig zijn voor je gezin, huisdieren en het milieu. We storen je niet onnodig terwijl we het probleem komen in kaart brengen en een juist behandelplan opstellen. Contacteer ons vandaag nog voor advies of een offerte. Je bevrijden van ongedierte is waar we het beste in zijn.

Ongediertebestrijding en preventie

Een oplossing voor elk ongedierteprobleem.

Ongediertebestrijding bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kenmerken van mieren

Om mieren te bestrijden moet je beginnen met het begrijpen van hun kenmerken. Het eerste dat je moet begrijpen is dat het sociale insecten zijn. Ze wonen samen in grote kolonies die, afhankelijk van de mierensoort, uit honderden tot zelfs miljoenen diertjes kunnen bestaan. Elke kolonie heeft één of meerdere koninginnen die als hoofddoel het leggen van eitjes hebben.

Je kan pas definitief van mieren in je huis afraken als de kolonie volledig vernietigd is. Maak daarom niet de fout om te denken dat je ervan afkomt met het verdelgen van enkele zichtbare miertjes met pesticide. Doeltreffende bestrijding van mieren houdt in dat de mierenkolonie in zijn totaliteit moet vernietigd worden. Vaak is deze vlakbij je huis gelegen.

Waar kan je binnenshuis mieren aantreffen?

Als mieren binnenshuis een nest bouwen hebben ze vaak meerdere nestplekken. De belangrijkste zijn ruimtes achter muren, toestellen en in keuken- en badkamerkasten. Je kan ze ook terugvinden achter deur- en vensterkaders, onder de vloer en onder betonnen platen. Als je de exacte locatie van een kolonie niet kan vaststellen, is het gebruik van lokazen een doeltreffende oplossing. Als alternatief kan je ook kiezen om samen te werken met ons om het probleem ineens efficiënt aan te pakken.

REKEN 24/7 OP ONS

Kernwaarden Group Limas

Customise

Elke omgeving is uniek en vraagt dus ook om specifieke facilitaire oplossingen. Onze experts analyseren en definiëren uw noden en wensen, en zetten die om in reële oplossingen.

24/7 support & desk

Onze medewerkers zijn in staat om binnen een korte tijdspanne het probleem te analyseren, aan te pakken én op te lossen. Ze staan 365 dagen en 24 uur per dag voor u klaar.

Supervise

Elke Facilityship wordt ondersteund door onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel de implementatie van onze oplossingen. We zorgen er ook voor dat die continu worden bewaakt.

Tijdkritisch

Naast reguliere, voert Group Limas ook opdrachten uit waarbij het tijdstip van aanvang, duurtijd en deadline van het project van cruciaal belang zijn. Onze vakmensen gebruiken steeds de meest duurzame en kwalitatieve oplossingen.