Mijten

Hoe bestrijden we mijten?

Mijten vallen onder de soort spinnen en mogen niet zomaar bestreden worden wij kunnen u voorzien van de nodige informatie inzake preventie en juiste behandeling. Mijten daarentegen, er zijn verschillende soorten en mogen of zelfs moeten worden behandeld dit komen we dan ook graag voor u uitvoeren zodat u weer een goede leefomgeving gaat hebben. 

Wij kunnen de mijten problematiek voor u aanpakken! 

Graag geven wij hierover advies omdat onze voorkeur uitgaat naar preventie maar dit is vaak al te laat bij zichtbare ovelast. 

Overlast gaat in de meeste gevallen gepaard met andere problematiek in overlast van andere soorten. Alle biociden zijn giftig voor mens en dier, de hoeveelheid en soort werkzame stof bepaalt het effect hiervan. De giftigheid van de verschillende biociden loopt nogal uiteen en we willen uw omgeving minimaal belasten met benodigde toegelaten giffen.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw ongediertebestrijding

Mijten

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Onze experts trachten steeds het probleem aan te pakken met minder belastende producten zodat we het milieu niet onnodig aantasten. Preventie is key. Indien het om grote of extreme uitbraken gaat, zetten we zeker de nodige middelen in om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving. 

Preventie

Het bestrijden van ongedierte gaat bovendien niet enkel om het verdelgen van het ongedierte. Het is net zo belangrijk om te voorkomen dat ze terugkomen. Ook dat nemen wij voor onze rekening.

MIJTBESTRIJDING BIJ PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

OVER BIOCIDEN

Een aantal biociden zijn irriterend voor de huid. Als dit zo is staat dit op het etiket vermeld. Als je de biocide op de manier gebruikt zoals op het etiket beschreven staat, kun je het veilig gebruiken. De kans op een ongeluk is dan erg klein.

Een biocide is een mengsel van stoffen, namelijk:

  • werkzame stof(fen)
  • hulpstof(fen)
    • Hulpstoffen zorgen voor een goede verdeling in de ruimte of op oppervlakten en bevorderen bijvoorbeeld een goed hechting.
  • het ligt aan de combinatie van de werkzame stoffen en hulpstoffen in welke formulering de biocide voorkomt.
 

ONZE KERNWAARDEN

DISCREET

24/7

duurzaamheid icoon

Duurzaamheid

Garantie & kwaliteit

Care & Serve

Anderen bekeken ook