Over Ons


Limas Hygienics

Limas Hygienics
Limas hygienics is een middelgrote onderneming behorende tot Group Limas. Wij specialiseren ons in het leveren van professionele hygiëne oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken.

Onze expertise en diensten bevinden zich op verschillende hygiënische domeinen als; ongediertebeheersing, insecten, schimmels, dieptereiniging (keuken, ventilatie, sanitair), fumigaties en urgentiebehandelingen.  Limas hygienics verzorgt zowel adviserende als uitvoerende diensten.

Wij zijn van mening dat ieder gebouw baat heeft bij hygiënisch onderhoud, omdat vroeg of laat iedereen ermee in contact komt. Het gevolg is vaak een negatieve impact op uw imago, omgeving, prestaties, product en continuïteit.  Een preventief hygiënisch beleid gestoeld op professionele hygiënische oplossingen voorkomt bacteriën, schimmels, onaangename geurtjes alsook knaagdieren en insecten. Vaak zijn deze laatste dragers van allerlei ziekten en dus gevaarlijk voor de gezondheid.  Groot, klein of microscopisch, ze zijn meestal ongewenst en bijzonder schadelijk. Een professionele dienstverlening is dan ook niet overbodig en in sommige sectoren wettelijk verplicht.

Limas hygienics is actief in verschillende sectoren: health care, pharma, logistiek, voeding, horeca, … 

  
Onze missie
Leveren van professionele hygiëne oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken.

Wij zorgen voor een snelle en deskundige service op het moment dat u ons nodig hebt en dit met respect voor veiligheid en milieu.

Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk. U wilt er immers op een hygiënische manier vertoeven. 


Tijdkritisch en deskundig
Omdat elke klant nood heeft aan een snelle en deskundige service, is dit ook het uitgangspunt van onze dienst. Onze experts zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen een tijdspanne van 3 uur ter plaatse zijn (service level 1).

Wil je graag weten wat we hieronder verstaan en hoe we dat doen? Klik hier.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit