Zwambestrijding


Zwambestrijding

 

Zwammen zijn soms ook gekend als meeldauw. Ze kunnen een vernietigende impact hebben op hout. Vaak is de aanwezigheid van zwammen indicatief voor vochtproblemen of de aanwezigheid van houtwormen. Indien niet aangepakt kan de kost van schimmelschade hoog oplopen. Zwambestrijding door een betrouwbare expert is dus noodzakelijk.

Gezondheidsproblemen

De hoofdreden om zwammen te verwijderen zijn de sporen. Deze kunnen nadelige gezondheidsproblemen veroorzaken als ze ingeademd worden. Sporen groeien ook op rottend materiaal. Dit wil zeggen dat ze voedsel kunnen aantasten. Eens ingeslikt kunnen schimmels een reeks gezondheidsproblemen veroorzaken waaronder zelf voedselvergiftiging.

Structurele schade

Zwammen in hout kunnen structurele schade veroorzaken en hout beschadigen. Ze veroorzaken scheurtjes in het hout, verlies van stevigheid, nat hout, doorzakkende houten vloeren, ingestorte houten constructies en nog veel meer. De beslissing voor zwambestrijding moet je maken van zodra je het probleem denkt waar te nemen.

Waar vind je zwammen?

Om goed te gedijen hebben zwammen een zeer vochtige omgeving nodig, maar ook organisch materiaal om zich mee te voeden. Een efficiënte bestrijding van zwammen vereist de verwijdering van deze voorwaarden. Je vindt zwammen meestal in donkere plekken van het huis met een hoge vochtigheid en de aanwezigheid van organisch materiaal. Om deze schimmels te verwijderen in je huis kan je je best concentreren op plekken met een hoge vochtigheid zoals de kelder, opslagplaats, badkamer, keuken en rond sanitair.

Hoe de groei van zwammen voorkomen?

Om zwammen te bestrijden moet je starten met de verwijdering van hoge vochtigheid in je huis. Repareer lekkende daken en leidingen. Ook zou je moeten overwegen om luchtontvochtigers te gebruiken in plaatsen met een hoge vochtigheid zoals keukens en badkamers. Plekken rondom vensters, waar condensatie zich verzamelt, zouden droog en proper moeten gehouden worden.

Experts in het verwijderen van zwammen

Limas Hygienics verbindt er zich toe om blijvende oplossingen te bieden bij de bestrijding van zwammen. Onze experten helpen de zwammen te bestrijden met milieuvriendelijke oplossingen die op maat gemaakt worden van jouw schimmelprobleem. Onze diensten beginnen met de inspectie van je huis of kantoor om reikwijdte van je probleem te kunnen inschatten. Dan geven we je aanbevelingen over de beste manier om de zwammen te verwijderen, gevolgd door de beste behandeling om je van jouw probleem te verlossen. Ons team zal je ook op de hoogte brengen van manieren om toekomstig zwammen te voorkomen. Als je hulp nodig hebt bij een zwammenprobleem, contacteer ons vandaag. We helpen je met plezier.

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit