Preventie & Advisering


Ongedierte preventiedienst

á
Iedereen wil ongedierte rondom hun omgeving vermijden. Nog voordat u de ongediertebestrijdingsdienst moet bellen, zijn er dingen die u kan doen om het ongedierte uit uw omgeving te houden. Onze experten bij Limas Hygienics weten als geen ander op welke dingen u moet letten als u ongedierte wil vermijden. Onze ongedierte preventiedienst geeft u vele handige tips en stellen u een plan voor om het ongedierte te slim af te zijn.

We zijn actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven. Steun op professionals en vraag een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan!

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiŰnisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygi├źne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -

 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteitMeer info over preventie en advisering

Limas Hygienics biedt u een volledige ongedierte preventie- en adviseringsservice. Want als u de bestrijdingsdienst moet bellen, is het eigenlijk al te laat. Wij wijzen u op de sterktes en zwaktes van uw omgeving en geven u heel wat tips om het ongedierte weg te houden. De eerste stap is u wijzen op de soorten ongedierte die uw omgeving kunnen infiltreren. Hierna overlopen we samen met u stap voor stap welke dingen u kan ondernemen om uw omgeving ongedierteproof te maken.

Ons doel is ongedierte beheersing: U begrijpt met wek ongedierte u mogelijk te maken krijgt en wat u kan doen om het ongedierte in en rond uw omgeving tot een minimum te beperken.

Vraag een offerte aan