Zilvervisjes bestrijden


Zilvervisjes bestrijden

 

Het zilvervisje is een klein insect zonder vleugels. Zijn naam krijgt het van zijn zilverachtige grijze en blauwe kleur, gekoppeld aan de visachtige uitzicht als het beweegt. Het kan een zeer rampzalig ongedierte zijn, zeker als je weet dat het zich vooral voedt met koolhydraten (zoals onder andere zetmeel en suikers).

Schade veroorzaakt door zilvervisjes

  • Door hun voedinsgpatroon bestrijden de meesten mensen zilvervisjes omdat ze de neiging hebben kleding te beschadigen. Het insect verteert specifieke kleding die linnen en katoen bevat.
  • Deze insecten kunnen ook aanzienlijke schade aanbrengen aan boeken. Ze voeden zicht met de lijm die boeken bijeen houdt. Papier is ook een belangrijke bron van voedsel voor de zilvervisjes.
  • Deze insecten brengen verder schade aan aan houten meubilair, pleisterwerk, schilderijen, tapijt, enz…


Zilvervisjes geven de voorkeur aan het verblijven in donkere, vochtige plekken zoals kelders, zolders, badkamers en keukens. Om ze effectief te verwijderen kan je best al beginnen met afsluiten van scheurtjes en gaten in je dak, muren en vloeren.

Hoe een plaag voorkomen?

De beste manier om een plaag te voorkomen is de zilvervisjes te verdelgen van zodra je ze opmerkt. geef ze niet de kans om voort te planten. Ook moet je je huis/kantoor proper houden en vrij van stof en puin die de zilvervisjes aantrekken. Repareer ook een lekkend dat of riolering.

Zilvervisjes kunnen overal in je huis gevonden worden. Als je ze ergens in je huis opmerkt contacteer je best een expert onze zo snel mogelijk te bestrijden. Zilvervisjes worden vaak verward met papiervisjes, die zijn naam te danken heeft aan zijn voorliefde voor papier. Zilvervisjes niet tijdig bestrijden kan leiden to schade aan papier, behangpapier, platen, boeken en zelfs textiel. Ze zijn een grote overlast in huizen met een uitgebreide collectie oude documenten, bibliotheken en archieven.

Deskundige oplossingen om zilvervisjes te bestrijden

Limas Hygienics biedt een professionele behandeling aan voor de bestrijding van zilvervisjes. Dit start met een identificatie van de broedplaatsen en de oorzaak van het probleem. Een veelzijdige oplossing op maat wordt dan toegepast. Bij ons kan je rekenen op resultaten. We zijn pas tevreden als u dat bent. Bel ons vandaag op +32 (0) 3298 01 01 of vul ons contactformulier in.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit