Wespen Bestrijden


Wespen bestrijden

 

Wespen variëren aanzienlijk naargelang de soort. De meeste hebben een afgeknepen taille en twee paar vleugels.  Hun lichaamskleuren kunnen gaan van metaalgroen en blauw tot zwart. Ook hun groottes kunnen nogal verschillen. De meeste wespen kunnen steken en die steken kunnen bij sommige mensen fataal zijn. Van zodra je beslist om wespen te bestrijden die je het werk over te laten aan professionals.

Waarom zijn wespen gevaarlijk?

Wespen vallen in 3 categorieën op te delen:

  • Sociale wespen: Deze wespen zie je het vaakst omdat hun habitat nabij of in menselijke woning is gelegen. Denk hierbij horzels, sluipwespen en papierwespen. Je moet deze wespen bestrijden alvorens ze een grote kolonie kunnen vormen. Wespen die binnenshuis nestelen kunnen schade aanbrengen aan muurplaten of plafonds. Als een wespennest zich binnen bevindt kan dit een serieus risico op een steken-incident met zich meebrengen.
  • Parasitaire wespen: Deze beestjes hebben de neiging eitjes te leggen in of op andere insecten. De jongen ontwikkelen zich in de gastheer en doden meestal hun gastheer ook tijdens het opgroeien. Deze soorten zijn niet agressief, maar het ongemoeid laten van deze wezens kan het ecologisch evenwicht verstoren zodat nuttige dieren zoals bijen het slachtoffer worden van hun roofzuchtige broedpatroon.
  • Solitaire Jacht Wespen: Deze wespen leven een afgezonderd leven waarbij het vrouwtje een nest maakt om eieren te leggen. Deze wespen moeten bestreden worden omdat hun steken zeer pijnlijk kunnen zijn.
     

Wespen zijn nooit agressief tenzij je hun nest verstoort. Hun steek is pijnlijk en kan dodelijk zijn in het geval van een allergische reactie. De nabijheid van de wesp tot menselijke woongebieden kan een serieuze bedreiging vormen voor kinderen en huisdieren die zich niet bewust zijn van hun gevaar.

Waar vind je wespen?

Wespen bouwen hun nesten in beschermde en beschutte plekken zoals muurspleten, dakopeningen, dakranden, schuurtjes en terrasplanken. Je kan hun nest vinden door hun vliegpatroon in het oog te houden.

Geraak verlost van wespen met Limas Hygienics

Om wespen te bestrijden gebruikt Limas Hygienics geïntegreerde oplossingen die verscheidene effectieve en efficiënte wespenbestrijdingsmethodes combineren. Onze dienst start met een inspectie om de plaag in kaart te brengen en de beste methode te bepalen om de wespen te verdelgen. We geven je dan documentatie zodat je exact weet welke oplossingen we gaan toepassen. Ons team geeft je verder ook advies om in de toekomst wespenplagen te voorkomen. Ook voor urgente gevallen kan je ons contacteren. Bel ons vandaag op +32 (0) 3298 01 01 of vul ons contactformulier in.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit