Muizen bestrijden


Muizen bestrijden

 

Muizen in je huis zijn niet enkel eng, ze kunnen ook ziektes verspreiden en enorme schade toebrengen aan voorwerpen. Ze zijn misschien schuw maar de schade die hun geknaag kan aanbrengen is niet te onderschatten. Ze vallen zowel plastic als hout aan. Wist je dat muizen woningbranden kunnen veroorzaken door het geknabbel aan elektrische kabels?

Hoe herken je een plaag?

Gezien ze zo schuw zijn kan je hun aanwezigheid vaak pas opmerken wanneer het te laat is. De eerste tekenen van een plaag zijn recent geknaag, uitwerpselen en sporen. Je vind muizennesten in beschutte locaties. De muffe geur die muizen voortbrengen kan je ook van hun aanwezigheid op de hoogte brengen.

Huismuizen zijn meestal bruin of grijs met grote ogen en kleine oogjes. Een volwassen muis kan tot 20cm groot worden van hun neus tot het puntje van hun staart. Alhoewel huismuizen  zich meestal met granen voeden kunnen ze op bijna alles knagen. Ze kunnen overleven op gemorste vlekken of etensresten. Je huis zeer proper houden is de beste manier om muizen te voorkomen.

Preventie

  • Openingen dichten is de eerste stap om muizen in je huis of kantoor te voorkomen
  • Een degelijke reiniging helpt muizenplagen te voorkomen. Hou er rekening mee dat muizen op zeer kleine hoeveelheden voedsel kunnen overleven. Je moet je huis proper houden en vrij van voedselresten om dit ongedierte weg te houden.
  • Wanneer je een nieuw huis bouwt, overweeg een muis-veilige constructie. Dit zal je helpen om je huis te vrijwaren van muizen.
  • Vallen en gif kunnen ook handig zijn om muizen te bestrijden.
     

Expert oplossingen om muizen te bestrijden

Limas Hygienics is de professionele partner die je nodig hebt om muizen te verdelgen in je huis of zaak. Onze dienst start met een grondige inspectie om het probleem te identificeren. Dit wordt gevolgd door een oplossing op maat van jouw probleem. Bij ons kan je rekenen op een service die snel en veilig is. Onze diensten zijn discreet en je kan er op rekenen dat er geen schade wordt aangebracht aan je meubelen of eigendom. Bel ons vandaag op +32 (0) 3298 01 01 voor een muizenbestrijding op maat.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit