Muggen bestrijden


Muggen bestrijden

 

Muggen hebben een enkel paar vleugelsen worden gekarakteriseerd door hun lange dunne poten en een kop met een prominente slurf. Ze variëren in lengte van 3 tot 9 millimeter. Vrouwelijke muggen voeden zich met bloed om eitjes te kunnen aanmaken. Ze kunnen in een worp tot wel 100 eitjes leggen. wat je niet wist is dat zowel de mannetjes als de vrouwtjes zich voeden met de nectar van bloemen. Muggen kunnen zich zelfs ook voeden op andere muggen.

Hoe gevaarlijk kunnen muggen zijn?

We bestrijden muggen meestal omdat ze in staat zijn ziektes over te brengen. Ze zijn gekend om denguekoorts, malaria, het chikungunyavirus en meer event het zikavirus over te brengen. Hun gewoonte om zich te voeden mer menselijke bloed is nog een reden om ze te bestrijden. Wanneer ze de huid doorprikken veroorzaken ze niet enkel bultjes op de huid maar kunnen ze ook aanleiding geven tot huidinfecties.

Schade veroorzaakt door muggen

Gezondheidsproblemen zijn de voornaamste soort van schade die veroorzaakt worden door muggen. Muggenbeten kunnen zeer jeuken en kunnen zelfs blaarvormige uitslag, kneuzingen en buitensporige zwellingen met zich mee brengen. Het typische zoemend geluid is natuurlijk ook niet prettig als je probeert te slapen.

Wat trekt muggen aan?

De sleutel tot een effectieve muggenbestrijding is het verwijderen van factoren die hen aantrekt in je eigendom. Deze factoren omvatten:

  • Stilstaand water
  • Donkere kamers met hoge vochtigheid
  • Puin waarin zich water verzamelt
     

Toegangswegen afsluiten zorgt er ook voor dat deze insecten geweerd worden. Zorg dat je vliegengaas en ramen goed afsluiten. Ook dien je ramen gesloten te houden voor het donker wordt. Natuurlijk kan je ook insectenwerende middelen gebruiken om ze weg te houden.

Professionele muggenbestrijding

Wanneer het op muggenbestrijding aankomt omvat de oplossing van Limas Hygienics een geïntegreerde inzet van bronverwijdering en de applicatie van milieuvriendelijke muggenbestrijdende producten. Ons behandelplan start met een grondige inspectie en identificatie van het soort muggen waarmee je te maken hebt. Onze experten stellen dan een behandelplan op dat gebaseerd is op jouw specifieke situatie. We garanderen een service van topkwaliteit. Contacteer ons voor meer informatie of een gratis offerte.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit