Mollen Vangen

 

De meeste mensen hebben nog nooit een mol gezien maar zijn wel bekend met de schade die deze beesten aanrichten. Mollen zijn gravende insecteneters met een grijszwarte fluwelen huid, dunne haarloze snuiten en kleine oogjes en oortjes. Buiten het paarseizoen, dat vaak in de lente plaatsvindt, leven mollen op hun eentje. Dat wil zeggen dat het patroon met meerdere tunnels dat je in je tuin ziet het werk kan zijn van slechts één mol. Maar hoe ga je eigenlijk te werk om mollen te verdrijven?

Waarom mollen bestrijden?

De belangrijkste reden om mollen te bestrijden is om de schade te stoppen die ze aan je tuin aanbrengen. Mollen bouwen continu tunnels. Hun tunnels aan de oppervlakte kunnen de wortels van planten aantasten. Molshopen in je tuin kunnen het wandelen en maaien moeilijk maken, wat dan weer het gras kan aantasten. Mettertijd kunnen de tunnels inzakken en dit beschadigt het uitzicht van je gazon. Het komt voor wanner ze bij het graven de wortels van planten aantasten.

Waar kan je mollen vinden?

Mollen geven de voorkeur meeste aan vochtige, zandige leemgronden. Ze zijn het meest actief tijdens warme en natte maanden maar ze kunne het jaar rond overleven onder de grond. Het uitzicht van de molshopen is de belangrijkste indicator van een mollenplaag. Deze hopen bevinden zich aan de ingang of uitgang van de tunnels.

Afraken van mollen

Het is niet gemakkelijk om mollen te bestrijden. De beste aanpak is er een die verschillende oplossingen combineert. Met een professional werken is de manier om voorgoed van je probleem af te raken.

Van zodra je ons contacteert is het eerste wat we doen een grondig onderzoek van je tuin om de probleemgebieden te identificeren en de reikwijdte van het probleem te kunnen inschatten. Onze team stelt je dan enkele oplossingen voor om de mollen te bestrijden. We voeren dan een oplossing uit die uit meerdere facetten bestaat om voorgoed jouw probleem op te lossen. Bij Limas Hygienics wijken we niet van je zijde tot het probleem volledig is opgelost. Bel ons vandaag op +32 (0) 3298 01 01 of vul ons contactformulier in.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit