Faraomieren Bestrijden


Faraomieren bestrijden

 

Faraomieren zijn kleine, gele mieren die vaak onopgemerkt blijven ondanks het feit dat ze gekend zijn als ongedierte. Je vindt ze terug over heel de wereld en ze hebben de reputatie één van de moeilijkst te bestrijden soorten van ongedierte zijn. Het is ten sterkste aan te raden om altijd professionele hulp te zoeken bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijf. De reden is dat deze mieren zich snel verspreiden als ze niet behandeld worden en zo kunnen ze meerdere problemen veroorzaken.

Waarom zou je faraomieren bestrijden?

De faraomieren kunnen een gezondheidsrisico inhouden voor mensen en huisdieren. Ook zijn ze een overlast in ziekenhuizen waar ze ziektes verspreiden. Deze mieren hebben de gewoonte om rond de wonden van patiënten te zwermen en zicht te voeden op de huid van kwetsbare patiënten. De gewoontes van faraomieren kunnen ook voedsel, water en gereedschap besmetten. Ze kunnen ziektes verspreiden doordat ze in onhygiënische plekken voorkomen en daarna op eten en keukenoppervlakken wandelen op zoek naar voedsel. Je moet faraomieren bestrijden vanaf het moment dat je hun aanwezigheid opmerkt.

Waar schuilen deze mieren?

Je vindt kolonies van faraomieren meestal in plekken die afgelegen, beschermd, warm en vochtig zijn en met handige toegang tot voedsel. Ze zitten in muuropeningen, meubels, achter keukentoestellen, in holle gordijnrails, vouwen van kleding, koelkast isolatie, plinten, kasten en andere donkere plekken.

Tips voor preventie

  • Ruim resten en morsingen op in eethoeken
  • Zorg dat er geen broodkruimels in je huis aanwezig zijn
  • Controleer de vochtigheid
  • Stofzuig je huis regelmatig
     

Bestrijd faraomieren met Limas Hygienics

Een efficiënte bestrijding van faraomieren vergt een effectieve oplossing die de hele kolonie vernietigt alvorens ze tijd heeft om uit te zwermen. Limas Hygienics start met het identificeren van de kolonie of kolonies. Een veelzijdige oplossing wordt gebruikt die het gebruik van giftig aas en krachtige pesticiden inhoudt. Ons team zal je ook advies geven om toekomstige plagen te voorkomen. Contacteer ons nu voor meer details over hoe we kunne helpen bij het bestrijden van faraomieren in je huis of bedrijd.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit