Ongediertebestrijding


Ongediertebestrijding

 

Last van ongedierte? Op zoek naar discrete professionals die het ongedierte in een mum van tijd verwijderen. Contacteer ons dan bij Limas Hygienics voor een vrijblijvende offerte. Onze experts verhelpen in geen tijd uw ongedierteprobleem, of het nu gaat om kakkerlakken, vliegen, muizen, muggen, motten, mieren, ratten, vlooien of bedwantsen

We zijn actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven. Steun op professionals en vraag een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan!

Aanverwante Diensten

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiėnisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiƫne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


Onze Werkwijze


Diagnose

1) Diagnose

Actuele situatie wordt bekeken en zodoende een inzicht verworven. De combinatie van het inzicht en onze expertise dienen als basis tot het uitbouwen van een geļntegreerd ongediertebeheerssysteem.

Proofing / preventive

2) Proofing / preventive

Na diagnose behandelen we bouwkundige en hygiėnische aspecten dewelke een invloed kunnen hebben op het beheerssysteem.

Detectie

3) Detectie

Door de integratie van detectiesystemen in combinatie met regelmatige controle, kan een idee gevormd worden over de aan- of afwezigheid van ongedierte.
 

Bestrijding

4) Bestrijding

Wanneer er daadwerkelijk problemen zijn hanteren we onze laatste stap, het bestrijden maar ook het oplossen van het probleem.

Optimalisatie proces

5) Optimalisatie proces

Tijdens de uitvoering van onze diensten en binnen het facilityship met onze klanten,  wordt er continu bekeken of er verbeteringen mogelijk zijn. Dit gaat van uitvoering van diensten, tot gebruik van producten alsook het  verlenen van adviezen ter optimalisatie. Ons monitoringsysteem en research afdeling spelen hierin een belangrijke rol.

Ā 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteitMeer info over ongediertebestrijding

De ongediertebestrijdingsdienst van Limas Hygienics biedt u een team van ervaren professionals die het ongedierte in geen tijd verwijderen. Of u nu last hebt van knaagdieren, insecten, wespen,& in of rond het huis of bedrijf, voor ons is geen taak onmogelijk. We zoeken naar de beste manier om uw ongedierteprobleem te verhelpen en maken uw omgeving  in geen tijd ongedierte vrij.

Onze experts weten als geen ander hoe ze het ongedierte het beste kunnen bestrijden en bieden u een snelle en discrete oplossing. Contacteer ons nu voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan