Houtborende Insecten


Houtborende insecten

á

Denkt u dat u met een infestatie van houtborende insecten te maken hebt? Herkent u enkele signalen zoals gaatjes in uw houten balken of het knagende geluid dat de huisboktor maakt?áTwijfel dan niet om ons, bij Limas Hygienics, te contacteren. Houtborende insecten zijn een ware pest voor uw houten structuren. Als u het snel ontdekt, kunnen we dit ongedierte bestrijden.áWacht u echter te lang, moet u mogelijks de volledige structuur vervangen.áTwijfel dan ook niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte om houtworm te bestrijden.

We zijn actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven. Steun op professionals en vraag een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan!

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiŰnisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygi├źne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteitMeer info over houtborende insecten

Er zijn heel wat houtborende insecten zoals de huisboktor, de kleine houtworm en nog veel meer. Ze eten uw houten structuren en zorgen voor instabiliteit van uw structuren. Maar ook het uitzicht van uw structuren worden aangetast, de insecten zorgen namelijk voor kleine gaatjes en schilfering. Contacteer Limas Hygienics onmiddellijk als u denkt dat uw huis of bedrijf besmet is met houtborende insecten.

Bij houtborende insecten speelt u best op veilig. Wij inspecteren de structuren en verwijderen de hout etende insecten indien nodig, daarnaast geven we u advies om houtborende insecten in de toekomst te vermijden.

Vraag een offerte aan