Ventilatiesystemen reinigen


Ventilatiesysteem reinigen

Vuile luchtkanalen kunnen verschillende problemen veroorzaken waaronder verminderde prestaties van VVA (verwarming, ventilatie en airconditioning) en gezondheidsproblemen. De stelregel is dat als een leiding er vuil uitziet ze dat waarschijnlijk ook is. Ze moeten geregeld gecontroleerd worden en een betrouwbaar team moet erbij gebracht worden om de leidingen te reinigen. De nood aan kanaalreiniging is nog belangrijker in de horeca. Maar waarom zou je ze nu exact moeten reinigen?

Voordelen van luchtkanaalreiniging

Propere afzuigsystemen in de keuken zijn belangrijk voor de brandveiligheid. Stof, vet en ander vuil kan als brandstof dienen in het geval er een brand uitbreekt. Het reinigen van een dampkap is dus noodzakelijk. Gereinigde uitlaatsystemen kunnen voorkomen dat een brand in de leiding omhoog schiet. Een dampkap schoonmaken helpt het risico op brand in restaurants, hotels, fabrieken, scholen, ziekenhuizen, enz. te verlagen. Je voldoet hiermee ook aan verzekeringsvereisten, verbeter de luchtkwaliteit en verlaagt je energieverbruik.

Een verbeterde indoor luchtkwaliteit is het onmiddellijke gevolg dat je krijgt van ventilatieleidingen te reinigen. Vuile pijpen verminderen niet alleen de prestaties van de VVA maar kunnen ook bijdragen tot gezondheidsproblemen omdat ze verontreinigende stoffen kunnen herbergen. Deze stoffen kunnen auto-immuunziektes, omgevingsallergieën en ademhalingsproblemen veroorzaken. Het is onnodig om te zeggen dat vuile leidingen ook ongedierte kunnen aantrekken.

Waarom worden de leidingen vuil?

Als je leidingen een ernstig probleem hebben, zal het effect van een luchtkanaalreiniging maar van korte duur zijn. Ventilatieleidingen kunnen vuil worden omdat een pijp lekt of omdat de kanalen die die lucht naar binnen trekken beschadigd zijn. De professional die je inhuurt voor je ventilatiereiniging kan de oorzaak van het probleem meestal identificeren.

Limas Hygienics, Experts in het reinigen van ventilatiesystemen

Voor een propere omgeving gebruikt Limas Hygienics een gamma aan oplossingen om luchtkanalen en afzuigingen doeltreffend te reinigen. Onze dienst start met het inspecteren van het ventilatiesysteem om de oorzaak vast te stellen. We brengen je op de hoogte van de problemen en lossen ze daarna voor u op. Daarna komen onze hygiene specialisten om de uitlaatsystemen te poetsen en ervoor te zorgen dat alle luchtleidingen gereinigd zijn. We informeren je ook over manieren om de leidingen goed te onderhouden. Bel ons vandaag voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan via ons contactformulier.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -






 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit