Dieptereiniging van Sanitair


Sanitair reinigen

Dagelijks onderhoud is niet voldoende om moeilijk te bereiken plekken te behandelen in keukens, gootstenen, urinoirs, douches en afzuigsystemen. Mettertijd verzamelt organische en niet-organische verontreiniging zich in moeilijk te reinigen plaatsen en dit creëert een ideale voedingsbodem voor bacteriën. Het resultaat van niet voldoende dieptereiniging in sanitair kan zorgen voor technisch falen, geurtjes en verstoppingen. Dieptereinigingsdiensten zijn belangrijk om deze en andere problemen te voorkomen.

Waarom dieptereinigingsdiensten gebruiken?

Het eerste voordeel van de dieptereiniging van sanitair is de verbetering van de indoor luchtkwaliteit. Door alle ondergronden (muren, gordijnen, tapijten en meubels) in je hotel, restaurant, ziekenhuis, fabriek of school te reinigen, elimineer je stof en andere allergenen. Dit zijn de voornaamste oorzaken van ziektes en allergieën. Een betrouwbare dieptereiniging zal daarom resulteren in een verbeterde indoor luchtkwaliteit.

Een andere reden om het sanitair van je zaak te reinigen is om af te geraken van virussen en bacteriën. Vuile omgevingen zijn een ideale voedingsbodem voor micro-organismen. Een gewone reiniging focust alleen op de buitenste oppervlakken en zal niet in staat zijn kiemen en bacteriën te verwijderen. Dieptereiniging aan de andere kant ontsmet het hele gebouw. Limas Hygienics helpt je bij het ontsmetten van werkbladen, badkamers, toiletten, urinoirs, gootstenen, douches en andere plekken. Dit helpt bij het vernietigen van schadelijke ziekteverwekkers.

Schimmels zijn een vaak voorkomend probleem in restaurants. Het tijdig verwijderen van schimmel is zeer belangrijk voor het voorkomen van een heel gamma aan gezondheidsproblemen zoals allergieën, astma-aanvallen en ademhalingsproblemen. Dieptereiniging van sanitair helpt je bij het identificeren en behandelen van schimmelproblemen.

Alhoewel het mogelijk is om op je eentje een dieptereiniging van je hotel of restaurant uit te voeren, zal het toch veel tijd en inspanning vragen. Ook moet je dan reinigingsproducten en gereedschap van professionele kwaliteit zien te bekomen. Daarom kan het bere zijn samen te werken met professionals.

Een hygiënische werkplek zorgt dat iedereen zich comfortable voelt en het vermindert ook afwezigheden door ziekte van werknemers.

Experts in de dieptereinging van Sanitair

Limas Hygienics biedt de meest uitgebreide diensten voor hen die op zoek zijn naar dieptereiniging en luchtkanaalreiniging. Als specialist in het reinigen van sanitair, afzuigsystemen, ventilatie en het ontvetten van oppervlaktes kan je rekenen op een service die elk deel van je gebouw onder handen neemt. Het team zal je ook helpen bij elk onderhoud dat nodig is. Limas Hygienics biedt haar diensten aan in verschillende sectoren zoals hotels, restaurants, medische centra, scholen, fabrieken en kantines. Er is 24/7 ondersteuning aanwezig. Bel ons vandaag voor meer informatie!

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit