Invalid Url

Dieptereiniging van Keukens


Dieptereiniging van keukens

 

In de keuken van je hotel, restaurant, fabriek, ziekenhuis of kantine is er altijd maar zoveel dat een dagelijks onderhoud kan bereiken om een optimale hygiëne te bekomen.  Vuil en micro-organismen stapelen zich op en kunnen leiden tot prestatieverlies en gezondheidsrisico’s. Professionele diensten voor commerciële dieptereiniging kunnen de meeste van deze problemen verhelpen.

Waarom is dieptereiniging van keukens noodzakelijk?

Het dagelijkse onderhoud van keukens is niet voldoende om al het vet, vuil en stof te verwijderen. De oorzaak is dat vuil en vet vaak achter of onder apparaten terechtkomt. Bij een dagelijks onderhoud geraak je niet op deze plekken. Een periodieke dieptereiniging van keukens is noodzakelijk om deze moeilijk te bereiken plekken te poetsen. Dit houdt een demontage, reiniging en hermontage van het keukengereedschap in. Waar nodig wordt er gedesinfecteerd om micro-organismen te doden die misschien op de apparaten aan het broeden zijn.

Dieptereiniging van commerciële keukens resulteert in een gezondere werk- en leefomgeving door een optimale hygiëne.  Deze diensten resulteren ook in een betere brandveiligheid omdat het stof en vet, die voor brandgevaar kunnen zorgen, worden geëlimineerd. Een propere keuken bevordert bovendien de productiviteit van het keukenpersoneel, vermindert het energieverbruik van toestellen, vergemakkelijkt het dagelijks poetsen en helpt ongedierte te voorkomen.

Opdat je de beste dieptereinigingsdiensten voor je keuken zou krijgen, heb je een professional nodig die een combinatie biedt van technisch en hygiënisch onderhoud. Een probleem met vuil kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van defecte apparaten. Een expert kan ineens de schade herstellen om verdere lekkages te voorkomen. Daarnaast moet de technieker het materiaal ook opnieuw kunnen assembleren zonder fouten te maken.

Professionele Dieptereiniging van Commerciële Keukens

Als ervaren en vermaard specialist in de dieptereiniging van commerciële keukens is Limas Hygienics de ideale partner om de hygiëne en prestaties in de keuken te verbeteren. Onze techniekers weten hoe ze efficiënt keukentoestellen moeten reinigen om ze langer te laten meegaan. We bieden onze diensten aan in verschillende sectoren zoals kantines, medische centra, restaurants, hotels, fabrieken en scholen. We beschermen je tegen de negatieve effecten van slechte keukenhygiëne. Bel ons vandaag voor een uitgebreide offerte.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit